Geen twijfel hebben! Lees waarom je wel of niet een pre-wedding fotoshoot kunt doen.

Ben je aan het overwegen een pre-wedding fotoshoot te doen voor je toekomstige echtgenoot? Lingerie en boudoir fotoshoots zijn de laatste en meest sexy trend in het cadeau doen voor je partner. Echter, er zijn nog wat overwegingen die je misschien hebt die bepalen of je deze shoot wel of niet wilt doen. We hebben ze voor je op een rij gezet. We zijn benieuwd naar jouw keuze.

Voordeel

Het is een creatief cadeau dat hij zeker en vast gaat waarderen! Houd er rekening mee dat zo’n fotoshoot helemaal niet plat is, maar stijlvol en elegant. Het is iets om trots op te zijn. Ben je (nog) niet helemaal comfortabel met je lichaam? Het team laat je op je best uitzien en leggen nadruk op je sterke kanten en je eventuele mindere kanten worden subtiel vermeden of zullen niet belicht worden.

Nadeel

Er is natuurlijk een prijskaartje aan zo’n shoot, ook als je rekening houdt dat je mooie bruidslingerie ook wat geld kost. Op de totale prijs van je bruiloft kan dit best een brok op de totale som zijn.

bruidslingerie-shoot

Voordeel

Je hebt waarschijnlijk heel wat moeten laten (en moeten doen) om je lichaam in topvorm te krijgen voor het huwelijk. Er is dan ook geen beter moment om dit op de foto vast te laten leggen! Een boudoir shoot betekent simpelweg dat je een vaste herinnering hebt van je mooiste lichaam ooit. Je huwelijksdag zelf zal met de lekkere hapjes een aanslag zijn op je lichaam.

Nadeel

Als je niet de juiste fotografen vindt, dan krijg je niet de foto’s die je verdient. Daarnaast is het ook belangrijk dat je je fijn, veilig en relaxed voelt bij de shoot. Je moet er niet aan denken dat je in een genante omgeving terecht komt ergens op een zolderkamertje van een hobbyfotograaf. Kies voor de specialisten die professionele foto’s maken op prettige, vriendelijke en vooral relaxte manier.

Voordeel

Het zal jouw toekomstige man een klein voorproefje geven van jouw passionele kant, misschien heeft hij dit helemaal niet zien aankomen. Wij doen ook bruidsfotografie en kunnen een korting geven op de bruidsfoto’s, mocht je de pre-wedding shoot willen combineren, wat een kostenbesparing is.

Nadeel

Als je echt een traditionele bruid bent, wil je misschien helemaal niet je bruidskleding op voorhand laten zien, maar bewaren voor de huwelijksnacht. Misschien kun je anders een sexy fotoshoot doen, maar dan met andere lingerie. Heb je meteen een goede reden om te shoppen. Oh wacht, dat kost nog meer geld, argh keuzes…

bruidslingerie-boudoir-shoot

Voordeel

Een lingerie shoot is een geweldige manier om je zelfvertrouwen te boosten. In korte tijd voel je je op en top vrouw en kun je de wereld aan, want je hebt deze stap gezet. Je bent trots op het feit dat je dit toch maar even hebt gedaan en je voelt fantastisch! (en hebt ook nog eens mooie foto’s)

Nadeel

Het laatste wat je wilt is dat je foto’s er cheesy en stijfjes gaan uitzien. Als je het gaan doen, zorg ervoor dat je vol zelfvertrouwen de shoot in gaat. Bereid je voor met poses die je kunt vinden op Pinterest en neem desnoods een cheerleader mee (je BFF die getuige of ceremonie meester is) die jou door dik en dun steunt!

Voordeel

Stel je voor; je hebt de fotoshoot gedaan, je laat een prachtig 19 x 19 cm luxe fotoboek maken. Dit boek neem je -mooi ingepakt- mee in een picknick mand tijdens de fotoshoot op een mooie locatie op je huwelijksdag en vraagt om een privé momentje met je echtgenoot. Je geeft het hem en wacht zijn reactie af (een beetje goede fotograaf neemt zijn telelens en legt jullie vast vanaf een afstandje)… een onbetaalbaar moment.

prewedding-fotoshoot-limburg

Nadeel

Als je tot hier bent gekomen met lezen, waar wacht je nog op? Elk nadeel heeft z’n voordeel!