WE STELLEN ONS GRAAG VOOR!

WIE WIJ ZIJN

Exclusive Boudoir is onderdeel van FotostudioLimburg.com & TASK4 Studios. Wij zijn gespecialiseerd in een aantal specifieke fotoshoot vormen, waar wij helemaal onze passie in leggen. Daarom kun je de hoogste kwaliteit verwachten van een team dat een autoriteit is op het gebied van boudoir / lingerie fotoshoots.

exclusive-boudoir-curl

PROUD OF OUR STUDIO AND WORK!

ACHTER DE SCHERMEN

Exclusive Boudoir wordt gerund door Angelo & Kim Houben, die sinds 2003 eigen ondernemer zijn met een eigen fotostudio. Met als doel haar klanten op hun best naar de buitenwereld te laten presenteren, gebruikmakend van elke vorm van media die op dat moment actueel is. Hierbij komt passie, inspiratie, kennis van design en techniek duidelijk naar voren.

We werken samen met professionele make-up artists die opgeleid zijn door de meest bekende visagisten van Limburg. Zij zorgen ervoor dat je er op je mooist uit gaat zien voordat je gaat fotoshooten. In de fotostudio (of op locatie) zal je helemaal in de watten worden gelegd onder het genot van een heerlijk drankje en hapje.

Wil je meer weten over ons en kennismaken? Stuur ons een berichtje en we plannen een bezoekje aan onze studio in. Tot snel!

ONTDEK MEER