Deel Dit Bericht!

Wat kan je aan, welke lingerie trends zijn hip, sexy en sensueel?

Als je inspiratie zoekt, welke lingerie trends op dit moment “hot” is, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben voor jou de huidige lingerie trend en mogelijkheden voor je op een rij gezet. Voor jou de ideale lijst voor nieuwe ideeën en waar je deze lingerie kunt kopen.

Een boudoir fotoshoot is altijd een goede reden om te gaan shoppen, of je wilt gaan voor de wat luxere setjes of voor de betaalbare setjes die je na enige tijd weer kunt vervangen, er zijn verschillende soorten lingerie. Eigenlijk kunnen we deze indelen in 4 soorten lingerie:

  • Homewear: lingerie die je dagelijks draagt, lekker comfortabel
  • Sportief: lingerie die gewoon praktisch is
  • Luxe: luxe lingerie, waar de nadruk op elegantie ligt
  • Verleiding: lingerie die tot de verbeelding spreekt

De laatste 2 soorten lingerie zie je veel terug bij het doen van een boudoir fotoshoot.

LINGERIE MERKEN

Hieronder vind je een aantal lingerie:

HUNKEMÖLLER, STILL GOING STRONG

Hunkemöller is nog steeds een bekende naam als het gaat om het aanschaffen van lingerie. Niet geheel vreemd, want zij blijven continu up-to-date met de laatste trends. Zo hebben ze ook verschillende lingerie lijnen van bekende nederlanders en modellen in hun collectie die absoluut de moeite waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Doutzen Kroes collectie. Al met al, bij Hunkemöller zal je zeker mooie setjes kunnen vinden.

SILVIE MEIS LINGERIE LIJN

Groot in het nieuws was ze, Silvie Meis met haar nieuwe lingerie lijn. De showgirl presenteerde haar nieuwe lijn voor de camera’s. Je kunt genoeg inspiratie opdoen bij de Silvie Meis designs webshop.

MARIE JO, VERFIJNDE LINGERIE

Het merk Marie Jo, zal je vast wel bekend in de oren klinken. Het is een Belgisch merk dat lingerie ontwerpt voor de vrouw van nu. Marie Jo is ook wel bekend van haar bijzondere bruidslingerie lijn. Dit merk is overal verkrijgbaar in de betere lingeriewinkels. Op hun website vind je een zoekmachine waar je lingerie winkels kunt vinden.

Ga op zoek naar jouw smaak, ga vooral voor luxe en verleidelijk. Het hoeft niet altijd duur te zijn, maar zorg dat je complete setjes hebt, die bij je passen Probeer een 4 tal gevarieerde setjes te vinden. Ga ervoor en geniet van het hele proces van shoppen, fotoshooten en genieten van je foto’s.