Wat kan je aan, welke lingerie trends zijn hip, sexy en sensueel?

Als je inspiratie zoekt, welke lingerie op dit moment “hot” is, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben voor jou de huidige lingerie trend en mogelijkheden voor je op een rij gezet. Voor jou de ideale lijst voor nieuwe ideeën en waar je deze lingerie kunt kopen.

Een boudoir fotoshoot is altijd een goede reden om te gaan shoppen, of je wilt gaan voor de wat luxere setjes of voor de betaalbare setjes die je na enige tijd weer kunt vervangen, we hebben het voor je op een rijtje gezet. Oh, en maak je geen zorgen: wij verdienen hier niets aan, het is geen reclame, beloofd! 🙂

Bij ons onderzoek naar de mooiste lingerie zijn we tot de conclusie gekomen dat er 4 soorten lingerie zijn:

 • Homewear: lingerie die je dagelijks draagt, puur uit comfort
 • Sportief: lingerie die gewoon praktisch is
 • Luxe: luxe lingerie, waar de nadruk op elegantie ligt
 • Verleiding: lingerie die tot de verbeelding spreekt

Op de laatste twee categorieën gaan we de nadruk leggen. Je wilt immers het beste voor je fotoshoot, nietwaar?

LINGERIE MERKEN

Hieronder vind je een aantal merken, waar je alvast eens naar kunt kijken:

We zullen een aantal merken en shops benoemen waarvan we denken dat daar echt iets aan hebt.

HUNKEMÖLLER, STILL GOING STRONG

Hunkemöller is nog steeds een bekende naam als het gaat om het aanschaffen van lingerie. Niet geheel vreemd, want zij blijven continu up-to-date met de laatste trends. Zo hebben ze ook verschillende lingerie lijnen van bekende nederlanders en modellen in hun collectie die absoluut de moeite waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Doutzen Kroes collectie. Al met al, bij Hunkemöller zal je zeker mooie setjes kunnen vinden.

2018 lingerie trends

SILVIE MEIS LINGERIE LIJN

Groot in het nieuws was ze, Silvie Meis met haar nieuwe lingerie lijn. De showgirl presenteerde haar nieuwe lijn voor de camera’s. We hebben een klantje gehad die haar lijn droeg tijdens de fotoshoots en je kon zien dat dit echte kwaliteit was en prachtig voor de lens. Doe gerust eens wat inspiratie op bij de Silvie Meis designs webshop van Amazon.

laatste lingerie trends

MARIE JO, VERFIJNDE LINGERIE

Het merk Marie Jo, zal je vast wel bekend in de oren klinken. Het is een verfijnd Belgisch merk dat lingerie ontwerpt voor de vrouw van nu. Marie Jo staat ook bekend op haar elegante bruidslingerie lijnen. Dit merk is overal verkrijgbaar in de betere lingeriewinkels. Op hun website vind je een zoekmachine waar je lingerie winkels kunt vinden. Wellicht ook handig om die zoekmachine te gebruiken om meer inspiratie te doen als je toch van shoppen houdt!

DUS

 • Ga op zoek naar jouw smaak, ga vooral voor luxe en verleidelijk.
 • Het hoeft niet altijd duur te zijn, maar zorg dat je complete setjes hebt, die bij je passen.
 • Probeer een 4 tal gevarieerde setjes te vinden.
 • TIP: probeer ook eens aliexpress.com (goedkope website waarbij Chinese fabrikanten direct verkopen aan consumenten) voor lingerie, dit is heel goedkoop, maar let op:
  • levertijden kunnen soms meer dan een aantal weken zijn, dus als je al een fotoshoot hebt ingepland dan is de kans klein dat de kleding op tijd binnen is.
  • de maten zijn soms gebaseerd op de lichaamsbouw van Aziatische vrouwen, dus het kan soms kleiner uitvallen dan verwacht.
  • je kunt niet passen en terugsturen, maar het is wel heel goedkoop.
  • de kwaliteit kan heel erg variëren, ons advies is: neem als hoofdset een degelijk merk zoals hierboven en vul dat aan met leuke accessoires van Aliexpress.

Ga ervoor en geniet van het hele proces van shoppen, fotoshooten en genieten van je foto’s (fotoboek misschien?)