exclusive-boudoir-curl

EXCLUSIVE LINGERIE FOTOSHOOT

Essential boudoir shoot

De Essential lingerie boudoir fotoshoot is de basis fotoshoot, waarbij je van de gehele shoot de 10 belangrijkste foto’s van ons krijgt aangeleverd. Deze foto’s zullen met de grootste zorg worden bewerkt. De totale duur van deze shoot is 45 minuten, maar voordat we beginnen met de fotoshoot zul je eerst in de watten worden gelegd door onze visagiste. Zij zal jou op je mooist laten uitzien.

DREAMS COME TRUE

Essential Boudoir

Het resultaat van deze shoot is dat je na ongeveer 10 werkdagen een download link krijgt met de 10 belangrijkste foto’s in de hoogste kwaliteit, zonder watermerk. Je kunt zelf bepalen wat je met de foto’s wilt doen. Optioneel kun je informeren naar de mogelijkheden om een foto of enkele te laten afdrukken (tegen een meerprijs).

Deze shoot doe je als je geen uitgebreide shoot wilt, maar de essentie van je schoonheid wilt laten vastleggen.

exclusive-boudoir-lingerie-fotoshoot

INHOUD VAN DEZE SHOOT

In het kort

  • Pre-fotoshoot sessie van 30 minuten

  • inclusief make-up en haarstyling

  • 45 minuten fotoshoot in studio

  • Max. 2 omkleedsessies

  • 10 magazine style bewerkte foto’s

Boek deze shoot
exclusive-boudoir-curl

EXCLUSIVE BOUDOIR FOTOSHOOT

Keuze van Fotoshoots

Een fotoshoot kan geheel naar wens ingevuld worden en kan aangevuld worden met een kleine lunch of hapje naar afloop van de fotoshoot. Wij bieden 3 gradaties van fotoshoots aan. Daarbij is het mogelijk om een fotoshoot op maat te maken met onze Exclusive Package. Bekijk welke investering van fotoshoot bij je past en we helpen je graag verder om de perfecte beleving samen te stellen.

Investering