exclusive-boudoir-curl

EXCLUSIVE LINGERIE FOTOSHOOT

Diamond boudoir shoot

De Diamond lingerie boudoir fotoshoot is de complete fotoshoot, waarbij je van de gehele shoot alle goede foto’s van ons krijgt aangeleverd. Deze foto’s zullen met de grootste zorg worden bewerkt. Van deze foto’s zullen we een 15-tal foto’s extra bewerking zodat ze in een fashion / zwart stijl worden geleverd. De totale duur van deze shoot is 60 minuten, maar voordat we beginnen met de fotoshoot zul je eerst in de watten worden gelegd door onze visagiste. Zij zal jou op je mooist laten uitzien.

YOU DESERVE IT

Diamond Boudoir

Het resultaat van deze shoot is dat je na ongeveer 10 werkdagen een download link krijgt met alle goede foto’s in de hoogste kwaliteit, zonder watermerk. Je kunt zelf bepalen wat je met de foto’s wilt doen. Optioneel kun je informeren naar de mogelijkheden om een foto of enkele te laten afdrukken (tegen een meerprijs).

Deze shoot doe je als je jezelf eens echt wilt verwennen en een compleet pakket wilt, zonder extra kosten.

INHOUD VAN DEZE SHOOT

In het kort

  • Pre-fotoshoot sessie van 30 minuten

  • inclusief make-up en haarstyling

  • 1,5 uur fotoshoot in studio

  • Max. 3 omkleedsessies

  • 20 magazine style bewerkte foto’s

  • Inclusief hapjes en bubbles

Boek deze shoot
exclusive-boudoir-curl

EXCLUSIVE BOUDOIR FOTOSHOOT

Keuze van Fotoshoots

Een fotoshoot kan geheel naar wens ingevuld worden en kan aangevuld worden met een kleine lunch of hapje naar afloop van de fotoshoot. Wij bieden 3 gradaties van fotoshoots aan. Daarbij is het mogelijk om een fotoshoot op maat te maken met onze Exclusive Package. Bekijk welke investering van fotoshoot bij je past en we helpen je graag verder om de perfecte beleving samen te stellen.

Investering