exclusive-boudoir-curl

EXCLUSIVE BOUDOIR FOTOSHOOT

De Exclusieve Boudoir Fotoshoot voor jou

Je hebt interesse in een Lingerie of Boudoir fotoshoot maar je weet nog niet wat je kunt verwachten of durf je nog niet die stap te nemen? Wij van Exclusive Boudoir kunnen je alle informatie geven wat je kunt verwachten van deze shoot en hoe het in zijn werk gaat. Het kan door iedereen gedaan worden. Je hoeft zeker geen model te zijn om ook een lingerie of boudoir fotoshoot te doen. Je bepaalt je zelf wat je graag wilt. Wij adviseren je graag en kunnen het aanvullen met vele extra’s om het een bijzondere beleving te geven.

KENNISMAKING EN VOORBEREIDING

Pre-Fotoshoot Sessie

In een pre-fotoshoot sessie met de fotograaf, assistent en eventueel stylist komen we tot de stijl die jou aanspreekt. We bekijken voorbeelden die je aanspreken en hier je lingerie en kleding, accessoires en make-up op kunt bepalen. Je kunt het zien als een soort moodboard waar je persoonlijke voorkeur aan fotoshoot poses, setting en soort lingerie op komen. Tijdens deze pre-fotoshoot sessie hebben we persoonlijk contact met je om al je vragen te beantwoorden en hoe jij je kunt voorbereiden op je lingerie fotoshoot.

exclusive-boudoir-fotoshoot-lingerie-fotoshoot-limburg-01

UNIEKE BOUDOIR FOTOSHOOT ERVARING

De Beleving

Een Boudoir Lingerie fotoshoot is een unieke ervaring. Ons professioneel team maakt er een onvergetelijke fotoshoot van! Zeker zul je zenuwachtig zijn maar we helpen je bij deze fotoshoot. Door de pre-fotoshoot sessie weet je al wat je kunt verwachten en als je in onze fotostudio de fotoshoot komt doen weet je ook al hoe deze er uit ziet. De goede voorbereiding heeft je goed geholpen zodat je je snel op je gemak zult voelen. Je neemt je eigen lingerie en setjes kleding mee waar je je prettig in voelt.

Tijdens deze fotoshoot zal het je aan niets ontbreken. Voorafgaand met een lekker glas bubbels of ander drankje erbij zal je door de visagie in de watten worden gelegd. Nog even een petit four erbij maakt dit een heerlijke start van je fotoshoot beleving. Vervolgens neem je rustig de tijd om je te kleden en je gereed te maken voor de fotoshoot. Onze styliste zorgt ervoor dat je er helemaal top uitziet.

Een lingerie boudoir fotoshoot doen is een super ervaring! De fotoshoot laat je stralen en mooie foto’s zie je voorbij komen en geven je een boost aan zelfvertrouwen. Onze fotograaf en assisstente helpen je om sexy en sensuele poses aan te nemen en maken het plaatje compleet.

LOCATIE NAAR KEUZE

Fotostudio of andere locatie

Zoals je als kon lezen bij de Beleving kan de fotoshoot in onze professionele fotostudio gedaan worden. Deze voor een eerste ervaring met een boudoir / lingerie fotoshoot adviseren we de studio. Natuurlijk is het ook mogelijk om op een andere locatie dan de fotostudio de fotoshoot te laten plaatsvinden. Wij kunnen tijdens de pre-fotoshoot sessie de mogelijkheden bespreken. Zelf hebben we ook een aantal mooie locaties, zelf de thuis omgeving of een locatie in het buitenland behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Daarnaast beschikt ons team over de expertise om studio foto’s te bewerken en hier een bijpassende achtergrond in te zetten.

Exclusive Boudoir fotoshoot portfolio

FOTOPRODUCTEN, PRINT EN EXTRA’S

Exclusieve producten

Na de fotoshoot gaat ons team je foto’s zorgvuldig bijwerken waar nodig zodat we ze je helemaal naar wens kunnen presenteren. Binnen 2 – 3 weken ontvang je van ons een persoonlijke email waarbij we je uitnodigen om je foto’s te komen bekijken tijdens de exclusive meeting of ontvang je van ons de set foto’s digitaal. Hierbij presenteren we je de verschillende mogelijkheden van art print, de verschillende luxe albums en foto producten die uit ons menu gekozen kunnen worden. Uiteraard ontvang de foto’s digitaal in de hoogste resolutie. Wij verzorgen dan je bestelling van producten en bezorgen dit thuis of kan opgehaald worden in onze studio.

Alle producten
exclusive-boudoir-curl

EXCLUSIVE BOUDOIR FOTOSHOOT

Keuze van Fotoshoots

Een fotoshoot kan geheel naar wens ingevuld worden en kan aangevuld worden met een kleine lunch of hapje naar afloop van de fotoshoot. Een klein presentje in de vorm van een exclusieve fotoprint geeft je alvast een voorproefje op wat nog gaat komen. Wij bieden 3 gradaties van fotoshoots aan. Daarbij is het mogelijk om een fotoshoot op maat te maken met onze Exclusive Package. Bekijk welke investering van fotoshoot bij je past en we helpen je graag verder om de perfecte beleving samen te stellen.

DREAMS COME TRUE

Essential

TREAT YOURSELF

Deluxe

YOU DESERVE IT

Diamond

EVERYTHING IS POSSIBLE

Exclusive

Investering